Започна ретроградният период на Марс, който ще продължи до средата на

...
Започна ретроградният период на Марс, който ще продължи до средата на
Коментари Харесай

Ретрограден Марс ни мъчи до януари догодина

Започна ретроградният интервал на Марс, който ще продължи доникъде на януари през 2023 година Веднъж на две години, в продължение на към 80 дни, планетата боец се обръща на петите си и се движи по-бавно от нормално, написа Ретро.бг. 

Светската астрология смята ретроградните стадии на Марс за проблематични. Трудно се ръководи спирателният клапан на напрежението при заден ход. Периодът на назадничав Марс в Близнаци е много по-благоприятен, в сравнение с в някои други знаци.

Като се има поради, че Близнаците се характеризират с еластичност и любознание, забавеният Марс през този интервал няма да има толкоз унищожителен резултат върху хората. Войнствената планета се приспособява към интелектуалния знак и вижда знанието като мощ. Положителните изгоди са самостоятелност, повече подготвеност, по-широки хоризонти, повече пространство за маневриране, еластичност и адаптивност. Въпреки това сме изправени пред изнервящи, несигурни и непредвидими месеци на самостоятелно и групово равнище.

Важните решения би трябвало да се заобикалят през този интервал. В персонален проект не се предлага: да се купуват коли, битова техника, да се стартира нов план или ново дело, нов бизнес, ремонт, строителство, да се прави преинсталиране на компютрите, да се организират надпревари. Да се лимитират пътуванията.

По време на сегашния пренос имате отлична опция да насочите вниманието към саморазвитие. Успешно през този интервал ще бъде посещаването на образования и курсове, ориентирани към възстановяване на уменията или придобиване на нови познания, потребни за работата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР